Ergonomiska produkter från MouseTrapper

Ergonomi på hemmakontoret, laptopställ och ergonomisk mus

Jobba smartare hemifrån - Hur du undviker onödig smärta i nacke, axel och arm.

Undvik smärta framför datorn och lär dig hur du kan arbeta smartare genom att aktivera kroppen och öka blodcirkulationen med olika övningar på din arbetsplats – oavsett om det är hemma eller på kontoret. 

Med skärmen i ögonhöjd undviker du spänningar och värk i nacken. Mousetrapper Laptopställ ser till att du sitter i en ergonomisk arbetsposition även när du använder en laptop eller läsplatta. Även när du har ett begränsat kontorsutrymme och din arbetsplats varierar är det viktigt att se till att du har ergonomisk arbetsplats. 

Mousetrapper Alpha, ergonomisk centrerad mus kombinerad med ett tangentbord är den mest kompletta ergonomiska produkt du kan önska dig.

Alpha kopplas till din dator via Bluetooth eller med USB-kabel, och har lång batteritid för dig som behöver arbeta trådlöst. Genom att kombinera tangentbord och ergonomiskt pekdon behöver du aldrig mer fundera på vilket tangentbord som passar till din Mousetrapper, eller justera glapp mellan pekdon och tangentbord. Mousetrapper Alpha är den kompletta produkten för dig som vill minska smärta och öka ditt välbefinnande, utan att dra ner på effektivitet eller flexibilitet.