Köpinformation

Köpinformation ErgoComfort Sweden AB

Fullständiga köpvillkor

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på https://ergocomfort.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation:

ErgoComfort Sweden AB
Organisationsnummer: 556629-9524
Hävertgatan 29
25442 Helsingborg
http://ergocomfort.se

Handla på https://www.ergocomfort.se

ErgoComfort Sweden AB säljer både till företag och privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via https://ergocomfort.se eller på telefon 042-6105600 samt via e-post info@ergocomfort.se. Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer ErgoComfort Sweden AB följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Du kan själv välja om du vill se priser på https://www.ergocomfort.se inklusive eller exklusive moms genom att klicka på knappen för momsvisning. Hos oss kan du välja mellan följande betalningsalternativ:

-Fakturabetalning
-Kortbetalning 
-Leasing

-Betala direkt

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med logistikpartners. ErgoComfort Sweden AB skickar beställningar under helgfria vardagar. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser som skickats som skickas till dig. Spårning av försändelse är endast möjligt för försändelse som skickats som Varubrev.

Brev levereras inom 3-5 helgfria vardagar i samarbete med Posten.

Varubrev levereras inom 3-5 helgfria vardagar i samarbete med Posten.

Paket levereras hem till dörren inom 4-8 helgfria vardagar i samarbete med DHL.

Paket / Pall levereras direkt till företag inom 7-14 helgfria vardagar i samarbete med DHL.

Fraktkostnad

Debitering för frakt sker enligt specifikation nedan, den sammanlagda fraktkostnaden för en beställning framgår i kassan:

-Fraktkostnad för Brev är 115 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för Varubrev är 115 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för Paket är 425 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för Paket är 450-920 kr inklusive moms.
-Fraktkostnad för Paket / Pall är 920-2500 kr inklusive moms.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt (gäller ej företag) hos ErgoComfort Sweden AB. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Observera att produkterna skall vara i väsentligen oförändrat skick för att ångerrätten ska gälla. Om du vill utnyttja din ångerrätt bör du kontakta oss via
e-post på: info@ergocomfort.se

Mer information och villkor om ångerrätten finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos ErgoComfort Sweden AB har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Näringsidkare skall påtala eventuella fel i en produkt inom 5 dagar från leverans. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: kundservice@ergocomfort.se.

Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Returer

Vid retur av produkter eller material till ErgoComfort Sweden AB skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

E-avtalet Köpinformation - Versionsnummer: 418-331-524