Mattor till butik och reception

En mjuk matta i butiken eller receptionen leder till mindre ryggont.

Det är vanligt att anställda inom detaljhandeln och serviceyrken har värk i fötter, knä, höft och ländrygg. Det beror på att du går och står på hårda golv nästan hela arbetsdagen och möjligheten för att vila är begränsad. Genom att använda en ergonomisk arbetsplatsmatta i receptionen, kund- och informationdisk eller i kassan minskar dessa besvär.

En ergonomisk arbetsplatsmatta bakom disken, ger svikt och avlastning för dina trötta och ömma fötter. Ge era fötter variation och avlastning, så minskar värk i ländrygg.

Här hittar ni både mattor som passar i en utgångskassa till exempel ErgoSoftstand, eller en lättstädad matta till kiosken till exempel Tile-Top, matta till detaljhandel till exempel Work-Zone eller om ni önskar en stor matta tillverkad efter ritning som täcker hela området - Ergo Softwalk.

Står ni inför ett inköp av ergonomisk arbetsplatsmatta men är osäker på om det är rätt matta för er? Vi erbjuder er att prova och utvärdera mattan först i 14 dagar, ni beställer er utprovning här.